Litt om meg

Mitt navn er Maiken Torseth Wullum. Jeg er utdannet økologisk faghudpleier, og daglig leder hos Neroli skjønnhet og velvære. Jeg begynte tidlig å interessere meg for hvordan god helse og velværeorientert livsstil påvirker oss positivt. 

Jeg fullførte studier om mat, ernæring og helse på Høgskolen i Innlandet, i Elverum. Studiene hjalp meg å se helheten mellom maten og drikken vi får i oss, og hvordan kroppen og huden påvirkes av dette. Jeg merket med det samme at det var nettopp dette jeg brant for, og det falt seg derfor naturlig å starte Kosmetologistudier. Valget falt på Bergen Hudpleieskole.

Hudpleieyrket er svært variert, og stiller høye krav til faglige kvalifikasjoner. I tillegg til yrkesutdanningen gjennom studiet, som innebærer kropp- og ansiktsbehandliger, massasje, farging og forming av vipper og bryn, voksing, manikyr og pedikyr, videreutdannet jeg meg på ytterligere tre områder: brasiliansk voksing, neglforlegning med gelè og vippeekstensjon. I 2019 fullførte jeg et tre dagers kurs i to ulike teknikker innen semipermanent makeup på bryn; Powderbrows og Microblading. I 2020 tok jeg kurs i Lash Filler, et oppgradert vippeløftsystem som garanterer tykkere naturvipper med 24%.

Som nyutdannet kosmetolog med bakgrunn i menneskers helse og ernæring flyttet jeg hjem til Kristiansund, der jeg var så heldig å ha en jobb på spa som ventet på meg. Med tiden føltes det riktig å prøve å stå på egne ben, og derfra startet eventyret om Neroli skjønnhet og velvære.

Bakgrunn for salongens navn

Neroli er en av de mest kostbare aromatiske oljene naturen har å by på, og utvinnes fra hvite blomster på en type appelsintre vi finner i Sør- øst Asia og India. Neroli er høyt verdsatt både i kosmetikk og aromaterapi da den motvirker blant annet stress, angst, søvnmangel og nedstemthet ved å være både oppløftende, balanserende, styrkende og beroligende. Slikt har positiv innvirkning på nervesystemet, blodomløpet, fordøyelsen og selvtilliten vår.

Neroli skjønnhet og velvære ønsker å bli forbundet med nettopp alt dette gode den aromatiske oljen kan gi oss, og valget av navn falt seg derfor naturlig. Denne skjønnhet- og velværesalongen har et mål om å gi deg en opplevelse av luksus, velbehag, avslapning, god energi og positivitet i tillegg til slående resultater uansett behandling- hver eneste gang.

Hudpleieserien som blir brukt i behandlinger hos Neroli er nordisk, naturlig og 100% økologisk. Produktene tilpasses din hudtilstand, og tilfører all den næring den behøver for å vedlikeholde, forbedre eller forebygge akkurat din hud. Med kun økologiske og naturlige ingredienser er du garantert effekt som virker dypt nede i huden.

Mineraloljer, silikoner og kunstige stoffer er dessverre svært ofte representert i mange hud, hår og kroppsprodukter. Mineraloljen kommer fra petroliumsindustrien, og brukes ofte fordi den er billig. Mineraloljer tilfører absolutt ingenting til huden, og kan føre til en rekke bivirkninger for både deg og miljøet. Silikoner kan lagres i celler og vev i kroppen, og ved nedbryting er det både kreftfremkallende og reproduksjonshemmende. 

Det er lett å la seg lure. Mange produkter hevder at de er 100% vegetabilske eller naturlige, men det er ikke en direkte kobling til noe bra. "Vegetable oil" er en vanlig betegnelse som finnes i en rekke kremer, oljer, rengjøringsmidler og lotioner, og dette kommer vanligvis fra gjenvunnet frityrolje fra for eksempel restaurantbransjen. 

Kroppen tar opp det du påfører huden, og ingrediensene i et produkt har alt å si for effekten det gir. Ved å velge Maria Åkerberg er du HELT sikret dyrebare, effektfulle og ærlige produkter som i tillegg ivaretar miljøet.